Dia datang lagi....
Selesai sudah Program Citarasa Malaysia di Mytown Mall.
So bagi usahawan2 PKS yang berminat untuk menyertai Program Citarasa Malaysia di destinasi2 seterusnya (KPDNHEP)..Kita memerlukan 40 pempamer bagi memeriahkan lagi PCM kali ni.
 Hantarkan permohonan korang ke emel πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ»(lihat poster) beserta maklumat2 yang diperlukanπŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ»(lihat poster)

#buylocal #supportlocal #katasapot #pcm2018 #buatanmalaysia

Dia datang lagi.... Selesai sudah Program Citarasa Malaysia di Mytown Mall. So bagi usahawan2 PKS yang berminat untuk menyertai Program Citarasa Malaysia di destinasi2 seterusnya (KPDNHEP)..Kita memerlukan 40 pempamer bagi memeriahkan lagi PCM kali ni. Hantarkan permohonan korang ke emel πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ»(lihat poster) beserta maklumat2 yang diperlukanπŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ»(lihat poster) #buylocal #supportlocal #katasapot #pcm2018 #buatanmalaysia

Dia datang lagi....
Selesai sudah Program Citarasa Malaysia di beberapa lokasi hangat sebelum ini.
So bagi usahawan2 PKS yang berminat untuk menyertai Program Citarasa Malaysia di destinasi2 seterusnya (Mytown Shopping Center)..... Hantarkan permohonan korang ke emel πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ»(lihat poster) beserta maklumat2 yang diperlukanπŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ»(lihat poster)

#buylocal #supportlocal #katasapot #pcm2018 #buatanmalaysia

Dia datang lagi.... Selesai sudah Program Citarasa Malaysia di beberapa lokasi hangat sebelum ini. So bagi usahawan2 PKS yang berminat untuk menyertai Program Citarasa Malaysia di destinasi2 seterusnya (Mytown Shopping Center)..... Hantarkan permohonan korang ke emel πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ»(lihat poster) beserta maklumat2 yang diperlukanπŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ»(lihat poster) #buylocal #supportlocal #katasapot #pcm2018 #buatanmalaysia

 

VIDEO TUTORIAL PERMOHONAN LOGO BUATAN MALAYSIA


  1. Pendaftaran Menggunakan No SSM
  2. Pendaftaran Tanpa No SSM
  3. Log Masuk
  4. Terlupa Kata Laluan
  5. Kemaskini Maklumat Pemohon (Daftar Menggunakan No SSM)
  6. Kemaskini Maklumat Pemohon (Daftar Tanpa No SSM)
  7. Kemaskini Kata Laluan
  8. Kemaskini Senarai Sijil
  9. Kemaskini Maklumat Produk